Футболни прогнози
Основни първенства Англия
Германия
Испания
Италия
Франция
Холандия
Балканите България
Гърция
Македония
Румъния
Словения
Сърбия
Турция
Хърватска
Европа Австрия
Белгия
Дания
Ирландия
Исландия
Норвегия
Полша
Португалия
Русия
Словакия
Украйна
Унгария
Финландия
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Латинска Америка Аржентина
Бразилия
Други Международни
Други

Дъндолк - Сейнт Патрикс

12.04.2024 21:45

Дъндолк Сейнт Патрикс
Прогноза:X2
Коефициент:1.33
Публикувана:12.04.2024 17:26
Коефициентът е валиден към момента на публикуване!

В 9-ия кръг на настоящият сезон на Висшата Дивизия в Ирландия, отборът на Дъндолк посреща пред собствените си привърженици отбора на Сейнт Патрикс.

Футболистите на състава домакин са 10-ти в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 8 срещи са реализирали 3 попадения във вратата на съперниците си и са получили 15 гола в своята мрежа. Пред собствените си почитатели отборът е играл 4 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при обща голова разлика 0-7.

Отборът на гостите от Сейнт Патрикс заема трета позиция в таблицата с 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 двубоя има положителна голова разлика 10-9. Далеч от дома отборът има 4 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 3 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В последните си две домакински срещи отборът на Дъндолк има две поредни равенства - 0-0 срещу Уотърфорд и 0-0 с Дрогеда Юнайтед. В последните си 2 гостувания съставът на Сейнт Патрикс има поражение с 1-3 от отбора на Уотърфорд, a в предишната си визита завърши наравно 0-0 срещу Дрогеда Юнайтед.

В предишните 10 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Дъндолк има записани 2 победи, отбора на Сейнт Патрикс има спечелени 5 победи, а в 3 срещи двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 11-11. В предишните 5 срещи у дома срещу Сейнт Патрикс, футболистите на Дъндолк са постигнали 2 победи, едно равенство и 2 поражения.

Прогноза X2, при коефициент 1.33

Коефициентът е валиден към момента на публикуване - 12.04.2024 17:26

позната футболна прогноза Позната прогноза - 0 : 0

Сайтът призовава за отговорно залагане и е само за 18+ потребители!