Футболни прогнози
Основни първенства Англия
Германия
Испания
Италия
Франция
Холандия
Балканите България
Гърция
Македония
Румъния
Словения
Сърбия
Турция
Хърватска
Европа Австрия
Белгия
Дания
Ирландия
Исландия
Норвегия
Полша
Португалия
Русия
Словакия
Украйна
Унгария
Финландия
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Латинска Америка Аржентина
Бразилия
Други Международни
Други

Условия за ползване на Сайта

Общите условия на Сайта за Обосновани Футболни Прогнози съдържат ПРАВИЛАТА за работа и ИЗПОЛЗВАНЕ на съдържанието на Сайта от всеки Посетител/Потребител.

Съдържанието на Сайта се изразява в публикуването на обосновани прогнози за изхода на предстоящи футболни срещи. Всички посетители на Сайта се считат за Потребители на ресурсите му. Предоставянето на обоснованите прогнози в Сайта няма за цел да подстрекава Потребителите към залози или други хазартни дейности. Сайтът е създаден с образователна и развлекателна цел и призовава към отговорно залагане. Сайта НЕ носи отговорност за материални и/или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози в него, както и се задължава да не търси финансова и/или друг вид компенсация за Екипа си при евентуални печалби от своите Посетители/Потребители, при използването на съдържанието, публикувано в Сайта.

Обоснованите футболни прогнози за деня са анализи на моментната форма и възможности на отборите, участващи в избраните срещи, на базата на които нашият основен анализатор предоставя прогнози за изхода на тези двубои, което е напълно безплатно за всички Посетители/Потребители на Сайта. Избраните срещи за деня могат да варират, в зависимост от броя футболни срещи, които се играят през настоящият ден, като в дните с малко мачове, може и да липсват прогнози, а за дните с много мачове, целта е да се дадат обосновани прогнози за срещи от почти всички основни първенства в Европа. Сайта поддържа и Архив на обоснованите прогнози, който може да се разглежда напълно безплатно от всички свои Посетители/Потребители. Нито една част от публикуваното съдържание в Сайта обаче, НЕ може да бъде копирано и/или разпространявано по никакъв начин, без ИЗРИЧНОТО писмено съгласие на Екипа на Сайта, в рамките на Закона.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация.

На Сайта може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за публикувано съдържание извън домейна.

Приятели
Футболни прогнози
Блекджек
BGBets.com
Tipster Area
Класиране Първенства
BGtop.net
Футболни прогнози
Безплатни прогнози
Обосновани прогнози
Футболни прогнози
Футболни прогнози
Zalagania.com
Футболни прогнози
PrognoziFutbol.eu
Сайтът призовава за отговорно залагане и е само за 18+ потребители!