Футболни прогнози
Основни първенства Англия
Германия
Испания
Италия
Франция
Холандия
Балканите България
Гърция
Македония
Румъния
Словения
Сърбия
Турция
Хърватска
Европа Австрия
Белгия
Дания
Ирландия
Исландия
Норвегия
Полша
Португалия
Русия
Словакия
Украйна
Унгария
Финландия
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Латинска Америка Аржентина
Бразилия
Други Международни
Други

Относно сайта Обосновани Футболни Прогнози

Сайтът е създаден с цел публикуването на обосновани футболни прогнози и футболни анализи.

Сайтът бързо придоби популярност сред футболните фенове, които търсят качествени обосновани футболни прогнози. В сайта всеки футболен фен може да намери прогнози и анализи на футболни срещи, които се обновяват ежедневно, а в събота и неделя когато има мачове по няколко пъти на ден дори.

Идеята на сайта е ежедневно да се дават обосновани прогнози за срещи от основните футболни първенства в Европа и Света, като в дните с много мачове, прогнозите да покрият почти всички водещи първенства. Сайта е специализиран само и единствено в публикуването на Обосновани Футболни Прогнози, като Екипа внимателно подбира срещите за анализ и на базата на своя опит и познания, относно особеностите и спецификата на всяко конкретно първенство, се стреми да предложи на своите посетители, прогнози само за тези футболни двубои, за които има 70-80% вероятност да бъдат печеливши. Ето защо мачове от други турнири, като Купи на страните и приятелски срещи, които са от съвсем друго естество и имат друга специфика, не са обекта на анализ и прогнози в този сайт. Не трябва обаче да се забравя, че Футбола е игра с топка и понякога един ранен гол, червен картон, промяна на времето, нелепа контузия на основен играч в деня на срещата и редица други непредвидени ситуации, могат коренно да променят изхода на даден двубой. Ето защо Ви призоваваме да залагате разумно и да използвате нашите прогнози, само за да затвърдите или отхвърлите някои свои съмнения относно крайния изход в даден двубой. Крайното решение си е изцяло на Потребителя, като нашия Екип не носи отговорност за Финансови и/или морални загуби, възникнали в резултат на използването на публикуваните в сайта прогнози.

Надяваме се да Ви бъдем полезни с нашите Обосновани Футболни Прогнози, като за връзка с Екипа на Сайта, относно възникнали въпроси или предложения, можете да използвате формата за контакт с нас. Ще се стараем да получавате своевременен отговор на всяко Ваше запитване.

Може да се свържете с нас на contact (at) obosnovaniprognozi.com.

Пожелаваме Ви много успехи с нашите прогнози!!!

Сайтът призовава за отговорно залагане и е само за 18+ потребители!